Sase minori, toti elevi la diferite unitati de invatamant din Radauti, sunt cercetati de politie, dupa ce au profanat zeci de morminte din cimitirul localitatii. In noaptea de vineri spre sambata au fost distruse 58 de cruci de lemn, potrivit politi
Sase minori, toti elevi la diferite unitati de invatamant din Radauti, sunt cercetati de politie, dupa ce au profanat zeci de morminte din cimitirul localitatii. In noaptea de vineri spre sambata au fost distruse 58 de cruci de lemn, potrivit politiei. Unele erau infipte invers la pamant, altele erau facute bucati sau smulse si aruncate la cateva zeci de metri distanta. Politistii au gasit si o cripta pe care a fost arsa o coroana funerara, intr-un fel de ritual, dar ancheta a stabilit ca tinerii nu sunt membrii vreunei grupari sataniste. Autorii au fost prinsi si risca de la 3 luni la 3 ani de inchisoare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.