Mai demult am scris despre un caz iesit din comun, cand am aflat ca un zugrav era student la facultatea de drept a unei universitati particulare, in anul III. Ceea ce m-a uimit si m-a indignat cel mai mult a fost faptul ca tanarul mi-a marturisit, c
Mai demult am scris despre un caz iesit din comun, cand am aflat ca un zugrav era student la facultatea de drept a unei universitati particulare, in anul III. Ceea ce m-a uimit si m-a indignat cel mai mult a fost faptul ca tanarul mi-a marturisit, cu o oarecare ironie in glas, ca nu a vazut facultatea decat la inscriere, restul aranjamentelor facandu-le prin intermediul plicurilor, cu ajutorul semnificativ al secretariatului universitar. Acum, un alt aspect, care, fiind bine cunoscut, s-a cam dat uitarii, a reusit sa ma oripileze. La cealalta extrema, am intalnit o tanara absolventa a facultatii de sociologie de la Universitatea Bucuresti care lucreaza la biroul de achizitii marfuri de la un mare magazin universal din Capitala. Sociologia este o specializare frumoasa si pretentioasa, pentru care ai nevoie de talent si de o mare abilitate in gandire.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.