Un important economist chinez, Justin Yifu Lin, este favorit pentru ocuparea functiei de economist sef al Bancii Mondiale, au anuntat surse avizate din cadrul Bancii, citate de Reuters, informeaza NewsIn. Lin, in varsta de 56 de ani, este directorul
Un important economist chinez, Justin Yifu Lin, este favorit pentru ocuparea functiei de economist sef al Bancii Mondiale, au anuntat surse avizate din cadrul Bancii, citate de Reuters, informeaza NewsIn. Lin, in varsta de 56 de ani, este directorul si fondatorul Centrului chinez pentru studii economice, un think-tank din Beijing, activand si ca profesor de economie la Universitatea Peking si la Universitatea de Ştiinta si Tehnologie din Hong Kong. Alte surse din cadrul Bancii Mondiale afirma ca Lin este principalul candidat pentru a-l inlocui pe francezul Francois Bourguignon, insa numirea sa nu a fost confirmata sau aprobata de consiliul director al Bancii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.