Sarbul Janko Tipsarevici are 24 de ani si a fost aproape de a furniza marea surpriza la Australian Open. A pierdut greu in turul al treilea (7-6, 6-7, 7-5, 1-6, 8-10) in fata lui Federer, dupa 267 de minute de joc! In afara terenului, Tipsarevic est
Sarbul Janko Tipsarevici are 24 de ani si a fost aproape de a furniza marea surpriza la Australian Open. A pierdut greu in turul al treilea (7-6, 6-7, 7-5, 1-6, 8-10) in fata lui Federer, dupa 267 de minute de joc! In afara terenului, Tipsarevic este un tip excentric. S-a nascut la Belgrad, intr-o familie de intelectuali, tatal sau fiind profesor universitar. A reusit, in paralel cu sportul de mare performanta, sa obtina o licenta de "Manager in Sport" si se pregateste de masterat. Este pasionat de literatura, filosofie si... tatuaje. "Regele tatuajelor", cum este poreclit in circuitul profesionist, si-a inscriptionat pe mana stanga un citat din romanul "Idiotul", scris de Fiodor Mihailovici Dostoievski. Langa superbul "Frumusetea va salva lumea" si-au gasit locul si citate din opera filosofului german Arthur Schopenhauer.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.