Cantareata Carla Bruni , despre care presa a relatat ca s-ar fi maritat deja cu presedintele francez Nicolas Sarkozy, n-are deloc o parere buna despre poporul francez, pe care-l considera "trist si negativist". Intr-un interviu acordat recent ziarul
Cantareata Carla Bruni , despre care presa a relatat ca s-ar fi maritat deja cu presedintele francez Nicolas Sarkozy, n-are deloc o parere buna despre poporul francez, pe care-l considera "trist si negativist". Intr-un interviu acordat recent ziarului "Daily Mail", Carla i-a criticat fara mila pe francezi si s-a plans ca Parisul, spre deosebire de Londra, este un oras poluat, insuportabil. Desi traieste in Franta de la varsta de cinci ani, Carla se declara o italianca pur sange. "Ma bucur ca sunt italianca. Imi plac temperamentul italienilor si mancarea. Nu stiu de ce, dar francezii sunt tristi, iar italienii, veseli", a marturisit fostul supermodel. De altfel, singurii francezi pe care Carla ii are la inima sunt Sarkozy si Napoleon, barbati care, desi sunt mici de statura, au "atitudine".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.