Renumita avocata Mariana Stefan a depus vineri in Miercurea Ciuc, mai multe plangeri impotriva actionarului majoritar al SC Hamerock Metall SA, Istvan Csibi. Avocata, care in momentul eliberarii lui Csibi, in anul 2006, a fost aparatorul acestuia, r
Renumita avocata Mariana Stefan a depus vineri in Miercurea Ciuc, mai multe plangeri impotriva actionarului majoritar al SC Hamerock Metall SA, Istvan Csibi. Avocata, care in momentul eliberarii lui Csibi, in anul 2006, a fost aparatorul acestuia, reprezinta in momentul de fata interesele sindicalistilor de la SC Hamerock Metall SA, afiliati la Confederatia sindicala CNSLR Fratia. Mariana Stefan a avut o intalnire si cu muncitorii „demisionari“ carora le-a explicat toate demersurile legale pe care le va face. Avocata a declarat corespondentului „Gardianul“ ca cere instantei constatarea mai multor fapte penale savarsite de Istvan Csibi, cum ar fi faptul ca „angajatii au fost concediati pentru activitate sindicala, cererea prezentata de acestia neindeplinind conditiile legale pentru a fi calificata drept demisie; incalcarea CIM si CCM la nivel de unitate, de catre angajator; nu au fost platite drepturile salariale si nu s-au acordat tichetele de masa pentru lunile noiembrie-decembrie 2007; nu s-au platit primele pentru concediile de odihna pentru anii 2006 si 2007.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.