Ciudat. Starul portughez a platit 600 de euro pentru a face sex cu o "fetita" mai durdulie Cristiano Ronaldo nu s-a saturat dupa ce a gustat din doua "delicatese" romanesti, pe nume Nikki si Nicole. A poftit si la "bunatatile" sud-americane. A incer
Ciudat. Starul portughez a platit 600 de euro pentru a face sex cu o "fetita" mai durdulie Cristiano Ronaldo nu s-a saturat dupa ce a gustat din doua "delicatese" romanesti, pe nume Nikki si Nicole. A poftit si la "bunatatile" sud-americane. A incercat-o pe brazilianca Gabriela De Freitas , o prostituata mai plinuta, care-si practica meseria la Roma. Acolo, mai precis la Hilton, fotbalistul a mers impreuna cu un "tovaras" de-al sau, Took Turns, pentru a sarbatori victoria si golul din meciul de "Cupa" cu Aston Villa, jucat in urma cu doua saptamani. Ciudata, totusi, optiunea starului de la Manchester United, care si-a ales, pentru partida de sex in patru, o "meseriasa" mai grasuta, ce l-a costat 600 de euro. Chiar si asa, Ronaldo nu se compara cu Wayne Rooney, atacantul care s-a culcat cu o prostituata trecuta de 50 de ani. Pe langa suma castigata de la jucatorul portughez, Gabriela a scos ceva bani si de la tabloidul "The Sun", in care a povestit cum si-a petrecut acea seara cu fotbalistul. "Cristiano statea in usa camerei de hotel, imbracat doar cu un halat alb. Corpul lui arata de minune. Era ras peste tot. In cateva minute, eu si colega mea ii umpleam de placere pe cei doi", a spus Gaby, care a fost acostata de portughez intr-un club. "Am facut sex cu schimbul. Ronaldo facea foarte mult zgomot si parea ca se simte foarte bine", a adaugat brazilianca, mentionand ca partida cu Ronaldo a fost "o experienta medie". Jucatorul lui United nu e strain de astfel de practici. In urma cu patru luni, acesta a comandat patru "fetite" pentru o orgie in vila sa din Manchester.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.