Marius Maldarasanu s-a despartit cu scandal de Rapid dupa aproape zece ani petrecuti la gruparea de langa Podul Grant. “Malda” l-a atacat dur pe Mircea Rednic, despre care  a zis ca urmareste sa faca loc in echipa pentru a aduce &ld
Marius Maldarasanu s-a despartit cu scandal de Rapid dupa aproape zece ani petrecuti la gruparea de langa Podul Grant. “Malda” l-a atacat dur pe Mircea Rednic, despre care a zis ca urmareste sa faca loc in echipa pentru a aduce “bananieri de la care ia comisioane”. Mijlocasul a spus cu voce tare unul dintre zvonurile care circula de ani buni in legatura cu “Puriul”. Se vorbeste ca actualul antrenor al Rapidului ar obisnui sa aduca diversi fotbalisti pe la echipele unde activeaza, cu conditia ca acestia sa ii dea o parte din salariile incasate de la club. Venirea la Rapid a fundasului de 34 de ani Philipe Leonard a nascut suspiciuni in acest sens. Unii sunt de parere ca belgianul i-ar fi dat un comision important lui Rednic pentru a ajunge in Giulesti. Altfel nu se explica de ce alb-visiniii s-ar achizitiona un jucator care mai are doar cateva luni pana la pensie. In ultimii ani, Nivaldo (la Rapid), Cursaru (la FC Vaslui) si Sabin Ilie (la FC Vaslui) sunt jucatorii despre care s-a spus ca s-ar fi bucurat de atentia lui Rednic in schimbul unor procente din contract. “Sunt niste aberatii. Cum sa iau bani de la jucato ri? Este normal ca Maldarasanu sa fie suparat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.