Divizia online pentru produse IT a Fit Distribution, PCfun, estimeaza pentru 2008 dublarea cifrei de afaceri, la 15 milioane dolari, fata de anul trecut, cand au atins tinta de 7,5 milioane dolari, a declarat pentru NewsIn directorul de marketing PCfun, Madalin Durca. Directorul companiei a mai spus ca in 2008 are in vedere cresterea numarului de angajati in cadrul echipelor de vanzari si logistica. "In acest moment, suntem o echipa formata din 40 de angajati, iar pentru 2008 probabil ca numarul lor va ajunge la 60. In plus, e foarte probabil sa dezvoltam sau sa aducem noi magazine in cadrul grupului Fit Distribution", a precizat Durca.
"In linii mari, pentru 2008, vorbim de o piata online in crestere cu 130%, estimata la 275 milioane dolari, fata de 120 milioane dolari de anul trecut. In cadrul companiei se vor face cateva investitii in unitatile-cheie de business ale grupului, permitand astfel un flux logistic mai bun, precum si investitii in marketing si comunicare", a mai spus Madalin Durca.
PCfun.ro este un magazin online pentru produse IT, electronice si telefoane mobile, operat de FiT Distribution, care a fost lansat la mijlocul anului 2006 si reprezinta 45% din cifra de afaceri a grupului.
Magazinul online acopera in prezent produse din domeniul tehnologiei informatiei si electronice, avand parteneriate cu A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, JVC, Lenovo, LG, JVC, Mediatech, Microsoft, Nec, NOKIA, Olympus, Panasonic, Samsung, Sapphire, Sony, Sony Ericsson, Toshiba etc.