Legendarii rockeri de la  Paradise Lost si trupa Negura Bunget, cea mai de succes formatie din scena metalica romaneasca, au concertat la Romexpo, in fata a aproximativ 2.500 de fani. Cele doua trupe au impartit timpul in doua, fiecare sustinan
Legendarii rockeri de la Paradise Lost si trupa Negura Bunget, cea mai de succes formatie din scena metalica romaneasca, au concertat la Romexpo, in fata a aproximativ 2.500 de fani. Cele doua trupe au impartit timpul in doua, fiecare sustinand un recital de aproximativ 90 de minute. Evenimentul a capatat o importanta si mai mare datorita faptului ca Negura Bunget au filmat concertul pentru un nou DVD.

Deschiderea concertului a fost asigurata de Negura Bunget, o trupa foarte apreciata de publicul romanesc, dar si de fanii straini, trupa sustinand mai multe concerte in strainatate decat in Romania. Negura au sustinut un recital extraordiar, aflandu-se la primul concert din Romania la care au beneficiat de un o sonorizare buna. Rockerii autohtoni au urcat pe scena cu tot arsenalul folcloric, tulnic, fluier, xilofon, introducand publicul intr-o atmosfera caracteristica show-urilor organizate de ei. Tot concertul Negura a fost filmat pentru un DVD pe care trupa urmeaza sa-l promoveze. Dupa o scurta pauza, in care o armata de profesionisti au urcat pe scena pentru a monta instalatiile pentru rockerii britanici, au aparut mult-asteptatii Paradise Los t, in uralele spectatorilor. Britanicii se aflau pentru a treia oara in Romania, fiind familiarizati cu ospitalitatea publicului autohton. Nick Holmes, Gregor Mackintosh, Aaron Aedy, Steve Edmonson si Jeff Singer au sustinut un show extraordinar, facand o retrospectiva a celor 11 albume lansate din 1990 pana acum. Trupa a promovat in special utimul material discografic, „In Requiem“, dar nu a neglijat piesele care au starnit pasiuni de-a lungul timpului. „As I Die“, „Gothic“, „The Last Tine“, „Say Just Words“, „One Second“, „Erased“, sunt doar cateva din hiturile cu care Paradise Lost au electrizat publicul bucurestean. Desi au sustinut un recital de 90 de minute, spectatorii i-au aplaudat minute in sir pentru a mai obtine cateva piese de la formatia ce a inventat gothic metalul. Concertul a fost un adevarat succes, iar sonorizarea, un aspect cu care organizatorii de concerte autohtoni nu se mandresc, a fost foarte buna.

Negura Bunget, dezavantajati de infrastructura Romåniei


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.