Operatorul bursier Transatlantic NYSE Euronext a anuntat ca a acceptat sa cumpere bursa American Stock Exchange (Amex) pentru 260 milioane dolari in actiuni, pentru a-si extinde afacerile cu optiuni si fonduri tranzactionate la bursa (ETF), informeaz
Operatorul bursier Transatlantic NYSE Euronext a anuntat ca a acceptat sa cumpere bursa American Stock Exchange (Amex) pentru 260 milioane dolari in actiuni, pentru a-si extinde afacerile cu optiuni si fonduri tranzactionate la bursa (ETF), informeaza Reuters, citat de NewsIn. NYSE Euronext este operatorul bursei New York Stock Exchange, controland si bursele din Paris, Amsterdam, Bruxelles, Lisabona, precum si Euronext.Liffe, specializata pe derivative, afirma Reuters. "Aceasta tranzactie este buna pentru ambii parteneri", a declarat un analist al Tabb Group, Adam Sussman. "Orice detinator de capital la Amex probabil este fericit ca primeste ceva bani", a adaugat acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.