Succes. Radu Moraru este pregatit pentru toate controversele starnite de anul electoral Dupa 6 ani de viata, talk-show-ul de la B1 TV continua sa aiba la fel de mare succes, iar asta se datoreaza nu numai personajelor interesante si subiectelor inci
Succes. Radu Moraru este pregatit pentru toate controversele starnite de anul electoral Dupa 6 ani de viata, talk-show-ul de la B1 TV continua sa aiba la fel de mare succes, iar asta se datoreaza nu numai personajelor interesante si subiectelor incitante dezbatute live in studio, dar si personalitatii moderatorului. Cu un suflu proaspat, de inceput de an, Radu va continua sa invite oameni care au "subiect" si sa abordeze teme actuale, de interes pentru romani, cu acelasi umor subtil si ironie fina cu care si-a obisnuit telespectatorii. Lista de invitati este una foarte larga: de la personalitati din lumea artistica, la cele din lumea politica sau a sportului, asa ca nimeni nu va avea timp sa se plictiseasca. Nu vor lipsi nici edi- tiile-spectacol de la teatru, desfasurate intr-o atmosfera selecta si calda, in care predomina tonul linistit. Cum 2008 este an electoral, "Nasul" va avea seri speciale dedicate acestui subiect cu invitati care, cu siguranta, vor starni si controverse.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.