Rubedenii. Dupa ce l-a cununat pe fotbalist, finantatorul Stelei ii va boteza si fetita nou-nascuta! Ghinioanele care l-au urmarit in 2007 par sa se fi spart pentru "capitanul" Stelei, Mirel Radoi. Dupa ce anul trecut fotbalistul a fost tinut depart
Rubedenii. Dupa ce l-a cununat pe fotbalist, finantatorul Stelei ii va boteza si fetita nou-nascuta! Ghinioanele care l-au urmarit in 2007 par sa se fi spart pentru "capitanul" Stelei, Mirel Radoi. Dupa ce anul trecut fotbalistul a fost tinut departe de gazon de un sir nesfarsit de accidentari, iar la inceputul lunii decembrie si-a inmormantat socrul, Radoi a devenit din nou tata! De data aceasta, sotia lui, Viviana (alaturi de care stelistul mai are un baietel, Denis), i-a daruit o fetita. Sursele noastre ne-au marturisit ca micuta, nou-nascuta, va purta numele Ingrid. Aceasta va fi crestinata curand, iar nas ii va fi miliardarul Gigi Becali, cel care le-a fost nas de cununie si sotilor Radoi. De altfel, pentru ca familia li s-a marit, Mirel si Viviana au inceput constructia unei vile de lux in Pipera, pe care paparazzii CANCAN au surprins-o, ieri, in fotografii!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.