Atacantul roman Adrian Mutu este sicanat de italieni cu fiecare ocazie care li se iveste. La inceputul anului, era facut la tot pasul tigan de catre fanii din Peninsula. Apoi, a fost combinat de presa cu actrita Martina Stella. Mai nou, capitanul tr
Atacantul roman Adrian Mutu este sicanat de italieni cu fiecare ocazie care li se iveste. La inceputul anului, era facut la tot pasul tigan de catre fanii din Peninsula. Apoi, a fost combinat de presa cu actrita Martina Stella. Mai nou, capitanul tricolorilor e acuzat ca a devenit un trisor care nu are decåt un scop: sa-i insele pe arbitri. „Nu sunt nici trisor, nici cascador”, a replicat Mutu.

Tragerea la sorti a grupelor de la turneul final din Austria si Elvetia a avut un efect negativ asupra celui mai bun fotbalist roman, Adrian Mutu. Confruntarea de la Euro este pregatita asa cum se cuvine de italieni, care si-au intensificat atacurile la adresa celui mai in forma fotbalist de la AC Fiorentina. La meciul de campionat disputat sambata seara, Mutu a obtinut ambele penalty-uri prin care echipa sa a reusit sa castige in fata gruparii AC Torino (2-1) si chiar a marcat golul victoriei. Oficialii invinsilor l-au acuzat pe capitanul tricolorilor ca a simulat la ambele lovituri de pedeapsa. “A doua dintre ele a fost chiar scandaloasa, o rusine. La Mutu astfel de plonjoane nu sunt o noutate. Ce s-a intamplat a fost absurd si socant”, a spus Urbano Cairo, presedintele clubului AC Torino. Si antrenorul Walter Novellino considera ca Fiorentina nu ar fi trebuit sa beneficieze de al doilea penalty: „Al doilea a fost inventat. Fundasul meu nici nu l-a atins pe roman. Un arbitru nu poate acorda astfel de lovituri de pedeapsa pentru ca atunci rezultatul este unul fals.”

'Nu am fost si n-o sa fiu trisor vreodata>>
Atacantul roman se apara insa, afirmand ca nu a simulat. „Eu nu sunt un cascador, nu plonjez in careu, nu am furat nimic, intrebati-l si pe Lanna, el stie ca m-a atins. Mai multe dubii sunt la primul penalty, a fost o contra cu fundasul care a atins si mingea. La ambele penalty-uri am fost atins. Jucatorii de la Torino nu au protestat si asta ar trebui sa fie edificator.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.