Insarcinata in luna a cincea, Roxana Iliescu, prezentatoarea emisiunii „6!Vine presa!”, de la B1 TV, poarta haine pe care le-a primit cadou de la prietena sa, Monica Columbeanu, de pe vremea cånd aceasta se pregatea sa devina mamic
Insarcinata in luna a cincea, Roxana Iliescu, prezentatoarea emisiunii „6!Vine presa!”, de la B1 TV, poarta haine pe care le-a primit cadou de la prietena sa, Monica Columbeanu, de pe vremea cånd aceasta se pregatea sa devina mamica. Daciana Sårbu, gravida si ea, spune ca nu cumpara din Romånia haine pentru copilul ei, pe motiv ca acestea sunt mult prea scumpe. O alta gravida, Issa, ne-a povestit ca si-a renovat casa, desi urmeaza sa nasca peste doua saptamåni.

Pentru a evita deplasarile in strainatate dupa cumparaturi, Roxana Iliescu, prezentatoarea emisiunii ”6! Vine presa” de la B1 TV, a primit in dar o multime de haine de la prietena ei, Monica Columbeanu, pe care aceasta le-a purtat in perioada cat a fost insarcinata cu Irina. Cunoscand gusturile si firmele preferate ale sotiei lui Columbeanu, am spune ca darul este cum nu se poate mai potrivit si deloc de neglijat, mai ales ca hainele primite ii vin Roxanei ca si turnate. Viitoarea mamica se afla in luna a cincea de sarcina si este cum nu se poate mai fericita. “Chiar daca nu am planuit acest copil, a venit la momentul potrivit si sunt foart e fericita ca voi mai avea inca o fetita, atat eu cat si iubitul meu, Nicola”, ne-a spus vedeta B1, care mai are o copila de patru ani. “Sper ca fetele mele sa se inteleaga excelent, mai ales ca Tereza e innebunita sa aiba compania copiilor”, povesteste prezentatoarea.












JLo si Marc Anthony au facut petrecere pentru bebelus
Zilele trecute, Jennifer Lopez si-a sarbatorit sarcina printr-o petrecere cu fast, alaturi de sotul ei, Marc Anthony, si de cativa prieteni. Cheful a avut loc dupa-amiaza, pe acoperisul hotelului Gramercy Park din New York si a fost gazduit de Elaine Goldsmith-Thomas, producatorul filmului “Maid in Manhattan”, in care Jennifer a jucat acum cativa ani. Lopez (38) arata “foarte frumoasa si foarte gravida”, a spus un martor ocular, care i-a vazut pe cei doi artisti cand au ajuns, flancati de garde de corp. Printre invitatii la petrecere s-au numarat actrita Leah Remini si designerul Roberto Cavalli, care i-a adus in dar lui Jennifer un cosulet pentru bebelus. Incaperea in care a avut loc evenimentul era decorata in albastru si roz, iar peretii au fost acoperiti cu cristale Swarovski. Zvonurile spun ca, peste cateva saptamani, Lopez ar urma sa nasca gemeni.






Rona Hartner, mamica in secret
Actrita Rona Hartner a nascut pe 5 ianuarie anul acesta si a fost destul de misterioasa in ceea ce priveste fericitul eveniment.
Astazi, va povesti in exclusivitate despre viata de mamica si va prezenta tuturor bebelusul de doar cateva saptamani in emisiunea „Happy Hour” de la Pro TV. Actrita este stabilita in Franta de aproape zece ani si nu este casatorita cu tatal bebelusului sau.







In luna a noua, Issa si-a renovat casa
Peste aproximativ doua saptamani, Issa va aduce pe lume primul sau copil, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa se apuce de renovat casa. Cu toate ca burta a incomodat-o destul de mult in munca sa de “decorator”, cantareata este multumita ca totul a iesit asa cum isi dorea. “Burtica este destul de mare si m-a incomodat putin in munca pe care am avu-t-o de facut, dar in final totul a fost bine. Nu am facut cine stie ce efort, ca sa nu am probleme. Eu m-am ocupat de ce era mai usor, iar treburile serioase le-am lasat pentru Dani si muncitori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.