Suparare. Prezentatorul Tv se pregateste sa renunte la Renault, in favoarea unui BMW Mircea Radu, prezentatorul emisiunii "Din dragoste", a fost, in cele din urma, infrant de traficul bucurestean: a reusit sa-si loveasca masina. Vedeta Antenei 1 con
Suparare. Prezentatorul Tv se pregateste sa renunte la Renault, in favoarea unui BMW Mircea Radu, prezentatorul emisiunii "Din dragoste", a fost, in cele din urma, infrant de traficul bucurestean: a reusit sa-si loveasca masina. Vedeta Antenei 1 conduce, de peste patru ani, un Renault Laguna care, cel putin pana acum, n-a fost niciodata "sifonat". Mai mult, Mircea nu a fost auzit vreodata sa se planga de masina sa. Acum, insa, farul din dreapta fata e spart, iar aripa infundata. Printre soferi circula o concluzie superficiala: "Daca masina-i lovita pe stanga, nu esti de vina, daca-i pe dreapta inseamna ca tu ai comis-o"... Oricum, pagubele nu au fost mari, iar simpaticul prezentator probabil ca rasufla usurat ca nu a apucat sa-si schimbe masina, asa cum planuise. Nu de mult, Mircea Radu a dat tarcoale reprezentantei BMW in Romania, unde a pus ochii pe un frumos autoturism seria 5, in valoare de peste 60.000 de euro. Pesemne ca investitiile din ultima vreme - terenul de la marginea Bucurestiului, vila, apropiata casatorie - i-au amanat achizitionarea masinii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.