Fostul antrenor al echipelor Galatasaray si Besiktas, Mircea Lucescu, a declarat ca daca i se va oferi o astfel de oportunitate, dupa angajamentul cu ªahtior Donetk va alege sa revina in Turcia, informeaza ajansspor.com.

"Imi este mereu dor de Turcia. Daca voi avea oportunitatea, dupa Donetk voi alege Turcia", a spus tehnicianul roman, care a precizat ca ii este dor in special sa se plimbe in Istanbul si sa manance peste la restaurantele de acolo.

Lucescu a precizat ca obisnuieste sa urmareasca cele mai importante meciuri din campionatul Turciei, unde crede ca, desi lider este Sivasspor, lupta pentru titlu se va da intre Besiktas, Fenerbahce si Galatasaray.

Citeste si:

Mircea Lucescu a precizat ca in opinia sa cei mai buni fotbalisti din Turcia sunt Roberto Carlos si Alex de Souza, care evolueaza la Fenerbahce.

Intrebat daca primeste oferte din Turcia si ce echipa ar prefera, Lucescu a raspuns: "Primesc multe oferte din Turcia, dar eu sunt acum antrenorul echipei ªahtior Donetk. Atata timp cat muncesc la aceasta formatie, nu ma gandesc la plecare. Cand imi va expira contractul, prima mea optiune pentru un nou angajament va fi Turcia".
Mediafax