RAPID - Giulestenii au plecat ieri in Portugalia
Cel mai titrat jucator din istoria gruparii feroviare a trecut peste conflictul cu Mircea Rednic si se pregateste s-o ia de la capat sub comanda lui Razvan Lucescu. Dupa ce si-a rezi
RAPID - Giulestenii au plecat ieri in Portugalia
Cel mai titrat jucator din istoria gruparii feroviare a trecut peste conflictul cu Mircea Rednic si se pregateste s-o ia de la capat sub comanda lui Razvan Lucescu. Dupa ce si-a reziliat contractul cu giulestenii, Marius Maldarasanu nu duce lipsa de oferte. “Am oferte din Rusia, din Grecia si din Cipru, mai este si varianta FC Brasov, insa nu e nimic sigur, fiindca nu am apucat sa vorbesc cu nimeni. Sunt insa multumit ca o sa plec liber, iar asa o sa am posibilitatea sa obtin un contract bun”, a spus jucatorul, care a iesit de doua ori campion cu Rapid. “Cum Malda este o solutie pentru oricare dintre cele 18 echipe din Liga 1, fara indoiala ca este bun si pentru noi”, a declarat presedintele liderului seriei I a ligii secunde, Dinu Gheorghe. Altfel, “alb-visiniii” au plecat ieri, pe calea aerului, in Portugalia, la Rio Maior, unde vor efectua primul stagiu de pregatire din acest intersezon. In afara expulzatului Maldarasanu, din lot nu face parte nici Danut Perja, care a suferit o luxatie a cotului la unul dintre antrenamente. Cei 21 de jucatori pe care ii va avea la dispozitie Mircea Rednic sunt: D. Coman, Andrade, Marinescu - portari; Sapunaru, Maftei, M. Constantin, I. Stancu, Bozovici, Leonard - fundasi; E. Dica, N. Grigore, Grigorie, Herea, C. Lazar - mijlocasi; Cesinha, Buga, Burdujan, Boya, Raduta, Griffiths, Despotovici - atacanti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.