"Regulile sunt reguli si nu sunt facute de Scotia. Poate ele difera pentru Romania si Bulgaria deoarece lumea se teme ca ar putea veni aici foarte multi din aceste tari, la fel ca din Polonia. Nu sunt prea multi romani in Marea Britanie. Sunt cele de
"Regulile sunt reguli si nu sunt facute de Scotia. Poate ele difera pentru Romania si Bulgaria deoarece lumea se teme ca ar putea veni aici foarte multi din aceste tari, la fel ca din Polonia. Nu sunt prea multi romani in Marea Britanie. Sunt cele de la Cheeky Girls, dar eu las o impresie mai buna, nu?", a spus Niculae. Desemnat jucatorul lunii decembrie in campionatul Scotiei, Niculae spune ca nu si-a facut prea multe griji in perioada in care nu reusea sa marcheze pentru Inverness. "Nu m-am ingrijorat pentru ca munceam mult si managerul avea incredere in mine. De fiecare data imi spunea ca vor veni si golurile. Am fost surprins ca am fost desemnat jucatorul lunii. Trebuie sa le multumesc suporterilor pentru asta, au avut incredere in mine, m-au apreciat chiar si cand nu jucam chiar atat de bine si nu reuseam sa inscriu", a punctat Niculae. Atacantul roman spune ca faptul ca detine centura neagra la judo il ajuta in campionatul Scotiei, unde un fotbalist are nevoie si de forta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.