Ne enerveaza infiorator penele de curent de la Casa Presei. Adepti ai zicalei  "pauzele lungi si dese cheia marilor succese", cei de la Electrica ne confera din plin acest "privilegiu" in ultima saptamana. Ne enerveaza toata tevatura asta

Ne enerveaza infiorator penele de curent de la Casa Presei. Adepti ai zicalei "pauzele lungi si dese cheia marilor succese", cei de la Electrica ne confera din plin acest "privilegiu" in ultima saptamana.
Ne enerveaza toata tevatura asta cu cei opt ministri penali, cu "uite dosarele, nu sunt dosarele".
Nu ne-a mai enervat de ceva timp cuplul Monica si Irinel Columbeanu. Ce-o fi cu ei, stimati telespectatori?
n Nu mai spunem cat ne dispera chestia asta cu anchetarea lui Cioaca. Ba e arestat, ba e pus in libertate, ba e recurs, ba e judecare peste "nspe" zile. Chiar ne oboseste.
Ne enerveaza ministrul Muncii, Paul Pacuraru, care se ocupa de atatea probleme deodata incat nu mai are timp sa rezolve debandada de la casele de pensii din Bucuresti si chiar din tara. Il invitam pe domnul ministru sa treaca asa, ca simplu cetatean, pe la un ghiseu de la Casa de Pensii Sector 1 sa vada cum e tratat omul de rand de vreo functionara obosita si lipsita de bun-simt.
Ne-a enervat zilele trecute o creatoare de moda de care n-a auzit nimeni care s-a dat la televizor cum a petrecut ea vacanta de lux in Insula Bora-Bora. Ce ne interesa pe noi cum a zmotocit cucoana pisica de mare si multe alte chestii?
Ne-a enervat toata saptamana recent incheiata nebunia cu numerele de la Loto 6/49!
Ne scot din sarite noroaiele de pe toate strazile din Bucuresti. Ce mizerie ramane dupa zapada asta si nimeni nu se sinchiseste!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.