Vineri noaptea, 11 din ce 12 membri ai gruparilor Spuma si Bibanu acuzati de fapte de violenta, santaj si jocuri de noroc, in judetele Alba si Hunedoara, au fost pusi in libertate din Penitenciarul Jilava ca urmare a revocarii mandatelor de arestare
Vineri noaptea, 11 din ce 12 membri ai gruparilor Spuma si Bibanu acuzati de fapte de violenta, santaj si jocuri de noroc, in judetele Alba si Hunedoara, au fost pusi in libertate din Penitenciarul Jilava ca urmare a revocarii mandatelor de arestare de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie. Singurul membru al gruparii care se mai afla in spatele gratiilor este Cristian Bogdanel Nitu, retinut intr-o alta cauza. Avocatul apararii, Maria Vasii, a declarat ca nu cunoaste motivarea instantei supreme.
Un numar de 22 de inculpati in dosarul „Spuma si Bibanu“, in care sunt cercetati capi ai lumii interlope din Deva si fosti politisti, printre care si fostul sef al Politiei orasului Deva, au fost condamnati la inchisoare intre doi si noua ani, sentinta fiind atacata.
Unul dintre capii lumii interlope din Deva, Constantin Nicolae Bumbaru, poreclit „Bibanu“, are de executat noua ani de inchisoare, dupa contopirea pedepselor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.