SERVICII MOBILE. Un sondaj realizat in Marea Britanie a evidentiat ca serviciul preferat (33%) de posesorii de telefoane ar fi mail-ul "daca viteza si calitatea conexiunii nu ar fi o problema". Pe pozitia a doua se situeaza serviciile de social-networking (25% din voturi), pe locul III aflandu-se informatiile locale (20%). Cumparaturile online au primit doar 9% din voturi. Sondajul a fost realizat de Webcredible si au participat 1.010 de posesori de telefoane mobile.

COLABORARE IN RETEA. Operatorii spanioli Orange si Yoigo au semnat un parteneriat de cinci ani pentru impartirea infrastructurii. Intr-o declaratie comuna, cele doua companii au precizat ca fiecare operator poate folosi reteau celuilalt pentru a-si instala statiile de baza. Acest lucru va determina un impact mai scazut asupra mediului prin faptul ca se vor instala mai putin stalpi pentru antene. Yoigo este al patrulea operator lansat pe piata spaniola.

ROAMING. Conform statisticilor Cosmote, traficul de voce in roaming a inregistrat cresteri de 250%, iar cel de mesaje scrise s-a majorat cu 400%, pe durata vacantei de iarna din 2007-2008, comparativ cu perioada similara a anului 2006-2007. Cel mai mare volum al traficului, in perioada mentionata, a fost inregistrat pentru destinatii precum Grecia, Italia, Austria si Spania.