Berbec
Dimineata s-ar putea sa intampinati probleme financiare, insa nu este cazul sa va demoralizati. Aveti mai mult noroc dupa-amiaza. O ruda apropiata va propune o colaborare pe termen lung. Daca acceptati, va veti imbunatati situatia financiara. S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu acordati destula atentie familiei. La serviciu va fi in fiecare secunda cate ceva de facut.

Taur
Pentru calatoriile pe care le ai in plan, conjunctura astrala te va avantaja. Vei putea pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pentru a rezolva chestiuni profesionale. Aveti succes pe plan sentimental si in societate. Dupa-amiaza, primiti vesti bune, din cauza carora va schimbati programul. Este o zi buna pentru planuri de viitor, in legatura cu o afacere.

Gemeni
Situatia financiara te va interesa in mod special in aceasta perioada. Dialogul cu partenerul de suflet te-ar putea ajuta sa pui lucrurile la punct. N-ar fi exclus sa primesti o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabila &i circ;n scurt timp. Prietenii va ajuta sa treceti mai usor peste o deziluzie sentimentala.

Rac
Dimineata faceti planuri de vacanta impreuna cu persoana iubita. Sunteti bine dispus, pentru ca va simtiti inconjurat de prieteni adevarati. Tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta, in special daca aveti de luat decizii importante! In gospodarie ai putea finaliza o activitate demarata cu mai mult timp in urma. Sansa iti va surade in cazul in care doresti sa iti pui in practica un proiect mai vechi.

Leu
S-ar putea sa aveti dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. Astazi puteti sa va faceti proiecte de viitor si sa va folositi cunostintele teoretice. Munca depusa isi va arata rezultatele in scurt timp si veti castiga bani frumosi. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.

Fecioara
Traversati un moment favorabil, in care aveti posibilitatea sa va asumati noi responsabilitati sau sa incepeti o activitate extraprofesionala.