Holograf a inaugurat seria concertelor live de la Hard Rock Cafe Bucuresti cu un recital sustinut sambata seara, in cadrul deschiderii oficiale a clubului.
Cu acest prilej, Holograf a devenit si prima trupa romaneasca prezenta in colectia intern
Holograf a inaugurat seria concertelor live de la Hard Rock Cafe Bucuresti cu un recital sustinut sambata seara, in cadrul deschiderii oficiale a clubului.
Cu acest prilej, Holograf a devenit si prima trupa romaneasca prezenta in colectia internationala Hard Rock Cafe. Conform traditiei, membrii trupei au donat chitara bass pe care Mugurel Vrabete o are de douazeci de ani si care i-a apartinut inainte lui Paul Simonon, basistul trupei The Clash, discul de platina pe care trupa l-a primit pentru vanzarile albumului "Pur si simplu", jacheta de scena pe care Dan Bittman a purtat-o la inceputul carierei sale si un Premier la care Edi Petrosel a batut pana in anul 1989.
Peretii Hard Rock Cafe Bucuresti sunt decorati cu obiecte care le-au apartinut celor mai faimoase staruri din lumea muzicii. Printre acestea se numara: o pereche de pantaloni de spectacol ai celebrei cantarete Shakira, una din chitarile lui Richie Sambora, un costum purtat de John Lennon si una din tinutele de scena creata special pentru Elton John. Nu lipsesc nici bustiera Madonnei si geaca rosie pe care Michael Jackson a purtat-o in perioada "Thriller", o pereche de pantaloni de scena donata de Prince, precum si o chitara bass cu trei grifuri, folosita de basistul trupei Yes. Cu cele 123 Hard Rock Cafe si opt hoteluri si cazinouri deschise in 46 de tari, Hard Rock International este una dintre cele mai cunoscute marci pe plan mondial. Pornind de la o chitara a lui Eric Clapton, Hard Rock detine cea mai mare colectie din lume de obiecte care le-au apartinut celor mai populare staruri pop-rock internationale, expusa in locatiile sale din intreaga lume. Hard Rock este, de asemenea, faimoasa pentru colectiile sale de moda si produse legate de muzica, concertele live si website-ul premiat. Hard Rock International opereaza astfel de locatii si in Las Vegas, Biloxi, Orlando, Chicago, Pattaya si Bali.
Alte proiecte similare au fost anuntate in Palm Springs si Macau, deschiderea lor fiind prevazuta pentru 2009. Hard Rock International, Inc. este detinuta de Seminole Hard Rock Entertainment, Inc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.