O puternica explozie s-a produs, ieri dimineata, la o sala de atletism a Complexului Sportiv National „Lia Manoliu“. In urma incidentului nu s-au inregistrat victime, sala fiind goala la ora respectiva. Potrivit purtatorului de cuvant al
O puternica explozie s-a produs, ieri dimineata, la o sala de atletism a Complexului Sportiv National „Lia Manoliu“. In urma incidentului nu s-au inregistrat victime, sala fiind goala la ora respectiva. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, Catalin Eftene, „explozia a dislocat pardoseala salii de sport, a spart geamurile, a dislocat usile, dar deflagratia nu a fost urmata de incendiu“, a explicat acesta. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de interventie si una de descarcerare, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, precum si echipe de interventie ale Distrigaz. Pompierii sustin ca acumularea de gaze ar putea proveni de la o conducta fisurata, care trece pe sub sala de atletism.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.