O bucuresteanca in varsta de 60 de ani este cercetata de politistii Antidrog dupa ce a incercat sa-i duca fiului ei inchis in Penitenciarul Colibasi mai multe pachetele cu droguri ascunse in cutii de iaurt. Stupefiantele au fost descoperite de gardi
O bucuresteanca in varsta de 60 de ani este cercetata de politistii Antidrog dupa ce a incercat sa-i duca fiului ei inchis in Penitenciarul Colibasi mai multe pachetele cu droguri ascunse in cutii de iaurt. Stupefiantele au fost descoperite de gardienii inchisorii, care au verificat amanuntit pachetul cu mancare pe care femeia voia sa il introduca in penitenciar. Prafurile albe erau ambalate in pungute si ascunse in doua cutii de iaurt cu ciocolata. Detinutul caruia ii erau destinate drogurile este condamnat pentru furt. Cazul a fost preluat de ofiterii Antidrog Pitesti, care vor incerca sa afle pe ce filiera a facut rost femeia de stupefiante si daca se afla la primul transport de acest fel.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.