"Espanyol se intereseaza de Nicolae Dica, atacant de la Steaua, pentru care Benfica Lisabona ar fi oferit deja 4.000.000 de euro", scrie "Sport". Inainte de a se vehicula pista Espanyol, s-a vorbit despre transferul lui Dica la Benfica Lisabona sau C
"Espanyol se intereseaza de Nicolae Dica, atacant de la Steaua, pentru care Benfica Lisabona ar fi oferit deja 4.000.000 de euro", scrie "Sport". Inainte de a se vehicula pista Espanyol, s-a vorbit despre transferul lui Dica la Benfica Lisabona sau CF Valencia, informatii dezmintite de oficiali ai celor doua grupari. Dupa ce posturile de televiziune din Portugalia au anuntat transferul lui Dica la Benfica, Gigi Becali a confirmat acest lucru, insa ulterior a spus ca "a fost pacalit" de varul sau, Ioan Becali, care nu vrea sa-i spuna numele echipei pentru a nu se compromite tranzactia. Gigi Becali a spus apoi ca banuieste ca oferta pentru Dica este de la Valencia, deoarece varul sau, Ioan Becali, este prieten cu antrenorul echipei spaniole, Ronald Koeman. Acesta din urma a negat insa interesul pentru Dica. Gigi Becali a mentionat ca este sigur ca Dica va fi cedat pentru cinci milioane de euro, dintre care va da un milion comision lui Ioan Becali, adaugand si faptul ca, dupa toate probabilitatile, destinatia atacantului va fi Spania. Espanyol ocupa locul 4 in Primera Division, dupa 19 etape. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.