Presedintele argentinian Cristina Kirchner si sotul ei, ex-presedintele Nestor, si-au triplat averea in ultimii patru ani, 2003-2007, dupa cum reiese din declaratia de avere publicata recent. Astfel, averea personala a lui Nestor si a Cristinei Kirc
Presedintele argentinian Cristina Kirchner si sotul ei, ex-presedintele Nestor, si-au triplat averea in ultimii patru ani, 2003-2007, dupa cum reiese din declaratia de avere publicata recent. Astfel, averea personala a lui Nestor si a Cristinei Kirchner a crescut de la 1,2 milioane de euro la 3,8 milioane de euro. Numai anul trecut, cuplul prezidential argentinian a cumparat o cladire cu zece apartamente si un complex turistic in Santa Cruz, locul de nastere al lui Nestor Kirchner. De altfel, tot in localitatea in care s-a nascut fostul presedinte argentinian, familia are mai multe magazine universale. In total, sotii Kirchner detin 19 vile, 14 apartamente, sase terenuri, doua proprietati la Buenos Aires si doua centre comerciale. Cu toate ca au o avere frumusica, Nestor si Cristina Kirchner nu si-au schimbat masinile in ultimii patru ani. Ei au ramas fideli celor doua automobile marca Honda pe care le detin din 2001.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.