Zeci de politisti si jandarmi din Constanta sunt in alerta, de sase zile, dupa ce Mihai Bogdan Bulai , de noua ani, a plecat de la domiciliul sau si nu a mai venit acasa. Disparitia copilului a fost reclamata de mama sa, la data de 14 ianuarie. Elis
Zeci de politisti si jandarmi din Constanta sunt in alerta, de sase zile, dupa ce Mihai Bogdan Bulai , de noua ani, a plecat de la domiciliul sau si nu a mai venit acasa. Disparitia copilului a fost reclamata de mama sa, la data de 14 ianuarie. Elisabeta Bulai spune ca baiatul nu pleca niciodata neinsotit. Ultima data, Bogdan a fost vazut in apropierea unei stane din localitate, situata la marginea comunei constantene Poarta Alba. Politistii, jandarmii, dar si locuitorii comunei au scotocit dealurile dintre localitatile Pestera si Poarta Alba, insa fara niciun rezultat. Minorul are o inaltime de 1,45 - 1,50 m, constitutie astenica, ten alb, par saten tuns scurt, ochi caprui, urechi mari, nas drept, gura mare. La data disparitiei, el era imbracat cu geaca si pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastra, fes negru si era incaltat cu bocanci maro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.