Incep o noua saptamåna si o noua runda in razboiul de imagine din jurul Noricai Nicolai. Liderii PNL vor cåntari optiunile pe care le au in gestionarea crizei. In plus, ei trebuie sa ia in calcul care sunt consecintele acestui scandal la
Incep o noua saptamåna si o noua runda in razboiul de imagine din jurul Noricai Nicolai. Liderii PNL vor cåntari optiunile pe care le au in gestionarea crizei. In plus, ei trebuie sa ia in calcul care sunt consecintele acestui scandal la capitolul imaginii publice.

Conducerea Partidului National Liberal se intruneste astazi, in prima sedinta a Biroului Politic Central de pe 2008, cu scopul de a gasi o iesire din criza provocata de nominalizarea senatoarei Norica Nicolai pentru postul de ministru al justitiei.
Premierul Calin Popescu Tariceanu, presedinte al PNL, urmeaza sa faca o informare cu privire la discutiile purtate saptamana trecuta cu presedintele Traian Basescu. De la inceputul anului, seful statului a refuzat constant sa accepte propunerea premierului de numire a Noricai Nicolai la Justitie.

Potrivit unor surse liberale citate de Mediafax, Tariceanu este nemultumit de aceasta criza. Astfel, este posibil ca Tariceanu sa solicite conducerii PNL un nou vot de sustinere pentru nominalizarea facuta anul trecut. O alta varianta luata in calcul pentru iesirea din criza ar fi o renuntare din partea Noricai Nicolai, ins a o astfel de solicitare nu i-a fost adresata.

In interiorul PNL, Norica Nicolai beneficiaza de un sprijin puternic din partea vicepresedintilor Crin Antonescu si Ludovic Orban. In plus, Norica Nicolai a afirmat sambata ca nu renunta la portofoliul Justitiei pentru care a fost nominalizata de conducerea partidului si a spus ca sesizarea catre Curtea Constitutionala va fi inaintata in aceasta saptamana. „Nu renunt!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.