"Stimati domni, din lucrurile mici iti dai seama ca fata de anii anteriori lucrurile la noi s-au degradat groaznic.

In cartierul meu, Floreasca, un nesimtit si-a pus pe trotuar, lipit de gardul unei gradinite de copii, un camion accide

"Stimati domni, din lucrurile mici iti dai seama ca fata de anii anteriori lucrurile la noi s-au degradat groaznic.

In cartierul meu, Floreasca, un nesimtit si-a pus pe trotuar, lipit de gardul unei gradinite de copii, un camion accidentat de peste un an. A desfiintat trotuarul, mergem pe carosabil, se aduna mult gunoi. Am reclamat peste tot, inclusiv la ADP sector 2 (nu mai zic de politie, primarie) si nimeni nu m-a ascultat. Nesimtitul isi tine in continuare rabla pe trotuar.

Obiectul cu pricina se afla pe str. Gh. Banciulescu, la circa 20 metri de intersectia cu Calea Floreasca. Va imaginati ce blocaje de circulatie se produc din cauza acestei mizerii". Semneaza dr. George Tocan, medic boli infectioase la Institutul "Profesor dr. Matei Bals".

Scrie si tu la "Cetateanul"!
Suntem siguri ca si tu ai trecut prin ceva asemanator! Acum ai ocazia ca toata lumea sa stie prin ce ai trecut. Scrie si tu! La "Cetateanul"!
cetateanul@jurnalul.ro sau pe adresa Piata Presei Libere nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucuresti, pentru "Cetateanul"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.