Reprezentanti din cadrul Primariei Bucuresti au anutat la sfarsitul saptamanii trecute ca vor incepe demersurile necesare pentru ca zona Bordei sa intre in domeniul public al statului. In acea zona urmeaza sa fie amenajat un parc de calitate cu siste
Reprezentanti din cadrul Primariei Bucuresti au anutat la sfarsitul saptamanii trecute ca vor incepe demersurile necesare pentru ca zona Bordei sa intre in domeniul public al statului. In acea zona urmeaza sa fie amenajat un parc de calitate cu sistem de irigare a peluzelor. Primaria sectorului 1 are in administrare mai multe zone verzi care sunt lasate in parasire, desi puteau fi reabilitate, cu atat mai mult cu cat primarul Andrei Chiliman inregistreaza cel mai mare excedent bugetar pe anul trecut. In urma sesizarilor adresate de cetateni Primariei Municipiului Bucuresti, ALPAB a intervenit pentru curatarea spatiilor verzi de pe malul Lacului Baneasa (str. Garlei si Str. Madrigalului) si amenajarea spatiilor verzi din zona Pietei Chibrit si de pe Bd. Iuliu Maniu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.