Alina Alexandru Ajuns la venerabila varsta de 70 de ani, Benone Sinulescu a dezvaluit ca a fost nevoit sa recurga la tot felul de pretexte pentru a se sustrage unor contracte de munca. "Am mintit de multe ori in cariera mea, dar consider ca esti obl
Alina Alexandru Ajuns la venerabila varsta de 70 de ani, Benone Sinulescu a dezvaluit ca a fost nevoit sa recurga la tot felul de pretexte pentru a se sustrage unor contracte de munca. "Am mintit de multe ori in cariera mea, dar consider ca esti obligat, ca artist, sa mai tragi o minciunica constructiva", a recunoscut acesta. Deoarece a fost un artist de succes, nea Beni obisnuia sa fie asaltat de impresari tot timpul. "Ma innebunisera. Suna telefonul la mine ca la Gara de Nord. Erau insistenti rau si nu mai stiam cum sa scap de ei. Nu voiam sa le spun in fata ca nu vreau sa colaborez cu ei, tot timpul ma gandeam sa-i refuz elegant. Asa ca mai inventam si eu cate ceva", a mai declarat cantaretul. Cea mai folosita scuza a lui era deplasarea in strainatate. "Odata, m-a sunat un impresar sa-mi spuna ca ma pune cap de afis. Nu voiam sa ma duc si i-am zis ca am concert afara", a povestit artistul. "Altadata eram in Florida si m-a sunat unul sa-mi propuna un concert in Canada. Nu mai stiu ce i-am zis, cert era ca nu voiam sa plec de la caldura, mai ales ca era si iarna", a continuat el. Victima lui Gheorghe Zamfir Intr-una dintre calatoriile sale prin Franta, Benone Sinulescu a cinat cu Gheorghe Zamfir (foto medalion) si s-a lasat pe mana acestuia pentru a comanda de mancare. Desi nu este amator de preparate exotice, nea Beni a aflat cu surprindere ca mancase supa de broasca testoasa. "A fost delicioasa. Probabil, daca stiam de la inceput ce este, nu as fi gustat asa ceva. Am mai avut ocazia sa incerc si supa de pui de sarpe, in China. Tot asa, nu stiam ce este. Cand am descoperit pielea de sarpe in farfurie, mi s-a facut sila", a povestit cantaretul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.