Beijing Urban Construction Group, una dintre cele mai mari companii de proiectare si constructii din China, va infiinta in Romania o societate mixta cu firma Niro Investment Group, pentru dezvoltarea unor proiecte imobiliare si de infrastructura pe p
Beijing Urban Construction Group, una dintre cele mai mari companii de proiectare si constructii din China, va infiinta in Romania o societate mixta cu firma Niro Investment Group, pentru dezvoltarea unor proiecte imobiliare si de infrastructura pe piata locala si in alte state europene.
Cele doua companii au incheiat, recent, un acord de cooperare pe termen lung, pentru constituirea societatii mixte, se arata intr-un comunicat al Niro.
Societatea mixta va construi Niro Towers si va asigura proiectarea si dezvoltarea unor proiecte de infrastructura atat in Romania, cat si in alte tari europene, potrivit sursei citate.
Acordul cu Beijing Urban a fost realizat prin intermediul firmei de constructii si antreprenoriat general Isoconstructor, parte a grupului Niro.
In ultimii ani, Isoconstructor s-a axat pe dezvoltarea de centre comerciale, printre care Herastrau Business Center. Niro Investment Group mentioneaza ca Beijing Urban Construction Group a construit cea mai inalta cladire din capitala Chinei si arena care va gazdui Jocurile Olimpice din 2008, in Beijing, inclusiv stadionul si Satul Olimpic.
In plus, compania a realizat peste 250 de kilometri de autostrada anual si un terminal al aeroportului international din capitala Chinei.
Grupul Niro, controlat de omul de afaceri Dumitru Nicolae, reuneste 17 firme, cu activitati in mai multe domenii, de la industria bunurilor de larg consum sau sectorul alimentar (productie, distributie si comert) la domeniul imobiliar, industria constructiilor de locuinte, piata de capital sau servicii de paza si protectie.
In ultimii cinci ani, grupul a derulat investitii de peste 150 de milioane de euro si inregistreaza o cifra de afaceri anuala de mai mult de 100 de milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.