Semnale. Iubita printului monegasc, inotatoarea sud-africana Charlene Wittstock, renunta la olimpiada ca sa fie in permanenta langa el Bat clopote de nunta in micul principat Monaco. Printul Albert al II-lea se pregateste sa o aduca la altar pe actu
Semnale. Iubita printului monegasc, inotatoarea sud-africana Charlene Wittstock, renunta la olimpiada ca sa fie in permanenta langa el Bat clopote de nunta in micul principat Monaco. Printul Albert al II-lea se pregateste sa o aduca la altar pe actuala lui iubita, inotatoarea de performanta Charlene Wittstock. Zvonurile privind apropiatul mariaj s-au amplificat dupa ce inotatoarea din Africa de Sud a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Beijing. Presa straina sustine ca Charlene a luat aceasta decizie pentru a avea timp sa stabileasca in amanunt planurile de nunta. Oficial, iubita printului a explicat ca a renuntat la Olimpiada din cauza unor probleme de sanatate. De opt luni, blonda Charlene s-a mutat in Monaco, unde locuieste intr-un apartament de lux si il insoteste aproape peste tot pe print. Mai mult, sud-africanca face cursuri intensive de limba franceza, ca sa nu-si dezamageasca viitorii supusi vorbindu-le in engleza. Asemanata cu Grace Kelly Pentru locuitorii din Monaco, Charlene este urmasa demna a soacrei sale, mama lui Albert. Ea a fost adeseori asemanata cu printesa Grace Kelly, fosta actrita moarta intr-un tragic accident de automobil. Despre inotatoarea sud-africana se spune ca are gratia, farmecul si discretia mamei lui Albert. Charlene este bine vazuta si de surorile printului monegasc, ea petrecand Sarbatorile de iarna impreuna cu familia lui Albert la Saint Remy. Dornici, insa, sa petreaca cateva zile si singuri, cei doi au plecat apoi in vacanta la schi, in Finlanda. Charlene urmeaza sa mearga la Berlin impreuna cu Albert, la intalnirea oficiala pe care acesta o va avea cu cancelarul german Angela Merkel. Anuntul unei posibile casatorii a celor doi ar putea fi facut in luna martie, cand printul Albert va implini 50 de ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.