STRANIERI
Internationalul Adrian Mutu a marcat un gol pentru Fiorentina in meciul pe care aceasta l-a castigat cu 2-1 in fata lui AC Torino, in etapa a 19-a a campionatului Italiei. Romanul a fost integralist si a inscris golul decisiv
STRANIERI
Internationalul Adrian Mutu a marcat un gol pentru Fiorentina in meciul pe care aceasta l-a castigat cu 2-1 in fata lui AC Torino, in etapa a 19-a a campionatului Italiei. Romanul a fost integralist si a inscris golul decisiv in minutul 76, dintr-un penalty obtinut tot de el. Mutu a contribuit si la primul gol al Fiorentinei, in prelungirile primei reprize, cand a fost faultat in careu, iar lovitura de pedeapsa a fost transformata de Vieri, care si-a trecut astfel in cont al 200-lea gol al sau in Serie A. Cu 12 goluri inscrise pana acum, Mutu se afla pe locul secund in ierarhia golgeterilor, dupa francezul David Trezeguet (Juventus), care a punctat de 13 ori. In clasament conduce Inter Milano, cu 46 de puncte, Fiorentina ocupand locul 4, cu 34 de puncte. In Spania, fundasul Cosmin Contra a avut o contributie hotaratoare la victoria pe care Getafe a obtinut-o in partida cu FC Sevilla, scor 3-2, din etapa a 20-a. El a intrat pe teren in minutul 82 si a marcat golul de trei puncte in minutele de prelungire. In fine, in etapa a 21-a a campionatului Frantei, Auxerre, cu Daniel Niculae si Gabriel Tamas integralisti, a incheiat nedecis, 1-1, cu Strasbourg. Niculae a deschis scorul in minutul 4, oaspetii egaland pe final de meci.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.