CNVM a decis ca votul prin corespondenta presupune transmiterea prin mijloace electronice, posta sau curierat, astfel ca actionarii societatilor de investitii financiare vor putea sa voteze electronic la AGA, informeaza Mediafax. "CA sau Consiliul de
CNVM a decis ca votul prin corespondenta presupune transmiterea prin mijloace electronice, posta sau curierat, astfel ca actionarii societatilor de investitii financiare vor putea sa voteze electronic la AGA, informeaza Mediafax. "CA sau Consiliul de supraveghere al unei societati de investitii, respectiv al unei societati de investitii de tip inchis, va stabili procedura de vot prin corespondenta transmis prin mijloace electronice, cu respectarea prevederilor legale aplicabile, si se va asigura cu privire la securitatea datelor, informatiilor si mijloacelor puse la dispozitia actionarilor in vederea exprimarii votului", se mentioneaza in decizia CNVM. Din cauza lipsei de cvorum, societatile de investitii financiare nu au putut decide, de exemplu, majorarea capitalului prin acordarea de titluri gratuite, cu exceptia SIF Transilvania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.