Este povestea unei foste angajate a unei case de schimb valutar din Radauti, disparuta fara urma de aproape trei luni. Cel care a sesizat politia de disparitia femeii Oltitei Schipor, in varsta de 39 de ani, este chiar patronul firmei la care lucra
Este povestea unei foste angajate a unei case de schimb valutar din Radauti, disparuta fara urma de aproape trei luni. Cel care a sesizat politia de disparitia femeii Oltitei Schipor, in varsta de 39 de ani, este chiar patronul firmei la care lucra aceasta. La inceputul lunii noiembrie 2007, dupa cateva zile de absenta nemotivata de la serviciu, proprietarul casei de schimb valutar a decis sa faca o verificare in gestiunea firmei si a constatat lipsa a 21.000 de lei. Dorin Morosan a aflat la politie ca si alte persoane o cautau pe Oltita, care imprumutase in total 100.000 de euro. Cei care au cunoscut-o pe Oltita cred ca a fugit in strainatate. De Sarbatori, ea si-a sunat fiica in varsta de 13 ani, ramasa in grija unei matusi, si i-a spus ca este bine.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.