Cu toata ofensiva organizatiilor neguvernamentale, prin care i s-a cerut ministrului educatiei, Cristian Adomnitei, sa renunte la evaluarea elevilor de clasa a VII-a si a VIII-a prin sistemul tezelor cu subiect unic, ridicate la rang de examen pentr
Cu toata ofensiva organizatiilor neguvernamentale, prin care i s-a cerut ministrului educatiei, Cristian Adomnitei, sa renunte la evaluarea elevilor de clasa a VII-a si a VIII-a prin sistemul tezelor cu subiect unic, ridicate la rang de examen pentru admiterea in liceu, demnitarul nu a reactionat in nici un fel. „Nu poate fi vorba despre nici o reactie, nici macar nu este oportun, atat timp cat propunerile acestor asociatii se bazeaza pe argumente nefondate. Asistam la un fals scandal mediatic, deoarece dialogul nu s-a facut decat cu presa. Acest dialog ar fi trebuit sa existe cu ministerul. In aceasta perioada, scoala trece printr-un proces foarte bun, in sensul ca a inceput sa asigure o pregatire continua a elevilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.