Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost acuzat de oficialii gruparii AC Torino ca a simulat la cele doua penaltiuri obtinute in intalnirea de sambata, castigata de toscani cu scorul de 2-1, internationalul roman replicand ca nu es

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost acuzat de oficialii gruparii AC Torino ca a simulat la cele doua penaltiuri obtinute in intalnirea de sambata, castigata de toscani cu scorul de 2-1, internationalul roman replicand ca nu este"un cascador", informeaza presa italiana.

"A doua lovitura de pedeapsa a fost scandaloasa, o rusine. La Mutu astfel de plonjoane nu sunt o noutate", a spus Urbano Cairo, presedintele clubului AC Torino. ªi antrenorul Walter Novellino considera ca Fiorentina nu ar fi trebuit sa beneficieze de al doilea penalti. "Al doilea penalti la Mutu a fost inventat. Fundasul meu nu l-a atins. Un arbitru nu poate acorda astfel de lovituri depedeapsa pentru ca atunci rezultatul este fals", a declarat Novellino.

Mutu a raspuns acestor acuzatii subliniind ca nu este "un cascador". "Eu nu sunt un cascador, nu plonjez in careu, nu am furat nimic, intrebati-l si pe Lanna, el stie ca m-a atins. Mai multe dubii sunt la primul penalti, a fost o contra cu fundasul care a atins si mingea. La ambele penaltiuri am fost atins. La primul Lanna mi-a atins piciorul stang, iar la celalalt as fi fost nebun sa ma trantesc avand in vedere ca eram in fata portarului. Jucatorii de la Torino nu au protestat si asta ar trebui sa fie edificator", a explicat Mutu.

Internationalul roman l-a laudat si pe colegul sau din atac, Christian Vieri. "Mi s-a parut corect ca Vieri sa bata primul penalti pentru a ajunge golul numarul 200. Chiar eu i-am pus mingea la punctul cu var, pentru el a fost o mare satisfactie", a punctat Mutu.

Adrian Mutu a marcat golul victoriei Fiorentinei, din penalti, in minutul 76, si a fost desemnat de Sky cel mai bun jucator de pe teren. El a primit cele mai mari note si din partea site-urilor violanews.it si fiorentinanews.it.

"Mutu a obtinut doua penaltiuri, a marcat, a fost un permanent pericol pentru defensiva adversa. Alearga ca un mijlocas. Devastator", a scris violanews.it, care l-a notat pe roman cu 7,5.

Site-ul fiorentinanews.it, care i-a acordat lui Mutu nota 7, scrie ca internationalul roman este indispensabil pentru Fiorentina. "Chiar daca nu a fost in cea mai buna zi, a obtinut doua penaltiuri decisive pentru victoria finala. Pe al doilea l-a transformat cu o executie putin riscanta, dar eficienta. Fara Mutu Fiorentina combina putin. Este mereu nevoie de roman pentru a putea inscrie. Chiar si intr-o seara in care nu pare in cea mai buna forma el se dovedeste a fi decisiv", a scris sursa citata. Contra: Am fost furios dupa ce am marcat Fundasul echipei Getafe, Cosmin Contra, a declarat ca dupa ce a inscris golul victoriei in meciul cu FC Sevilla, scor 3-2, a avut o senzatie de furie, deoarece nu mai marcase de cinci ani in campionatul Spaniei, si a dedicat reusita tatalui sau, informeaza cotidianul Marca. "Nu mai marcasem de cinci ani, de cand am ajuns la Atletico. Ma bucur ca am reusit astazi pentru ca am castigat si ma bucur pentru ca acest gol ne ridica, iar Getafe merita victoria. Am fost furios dupa ce am marcat pentru ca nu mai reusisem demult, pentru ca joc putin in campionat. Au fost si senzatii pozitive. Vreau sa dedic golul tatalui meu", a spus Contra. Internationalul roman crede ca reusita din partida de sambata il va ajuta sa intre mai des in vederile antrenorului Brian Laudrup. "Sper ca acest gol sa fie un punct de inflexiune si sa am mai multa continuitate. Am nevoie sa joc pentru a putea merge la Campionatul European. Se pare ca echipa reactioneaza atunci cand este aproape de zona retrogradarii. Avem jucatori destul de valorosi pentru a ne putea tine departe de zona periculoasa", a subliniat fundasul roman. Cosmin Contra a marcat pentru Getafe golul de 3-2 in minutul 90+2 al meciului cu FC Sevilla, din etapa a XX-a a campionatului Spaniei, in care a intrat pe teren in minutul 81. Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.