Numarul incidentelor in care sunt implicate vehiculele de deplasare pe zapada, asa-numitele snowmobile, a crescut ingrijorator pe partiile din muntii Banatului. Micii bolizi au ajuns ,,obiecte de fite“ pentru cei care au uitat ca acestia au dr
Numarul incidentelor in care sunt implicate vehiculele de deplasare pe zapada, asa-numitele snowmobile, a crescut ingrijorator pe partiile din muntii Banatului. Micii bolizi au ajuns ,,obiecte de fite“ pentru cei care au uitat ca acestia au drept scop deplasarea pe zapada sau teren accidentat, si nicidecum demonstratiile de maiestrie pe partiile de schi.
Situatia este cu atat mai grava cu cat, de cele mai multe ori, este pusa in pericol viata unor oameni nevinovati. In ultimul week-end, snowmobilul salvamontistilor de pe Muntele Mic, din judetul Caras-Severin, era cat pe ce sa produca o drama in familia alpinistului caransebesean Cornel Galescu. Cei doi copii ai acestuia, in varsta de patru si respectiv opt ani, care se jucau in apropierea unui hotel, au fost la un pas de a fi loviti in plin de un snowmobil.

Intreaga scena a fost observata de un turist, care s-a repezit inspre copii si i-a smuls efectiv din locul in care se aflau. In urmatoarea secunda, in acelasi loc, snowmobilul s-a izbit de peretele hotelului, facandu-se praf.
Vehiculul apartinea Salvamontului Caras Severin - punctul de lucru Muntele Mic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.