Mai multe strazi din sectorul 1 al Capitalei au ramas fara pubele dupa ce, in urma cu o luna , firma REBU S.A. a inceput ridicarea acestora din sector, iar noul contract de salubrizare incheiat intre primarie si firma Romprest nu presupune inlocuire
Mai multe strazi din sectorul 1 al Capitalei au ramas fara pubele dupa ce, in urma cu o luna , firma REBU S.A. a inceput ridicarea acestora din sector, iar noul contract de salubrizare incheiat intre primarie si firma Romprest nu presupune inlocuirea acestor pubele. Oficialii Primariei Sectorului 1 au declarat pentru NewsIn ca firma de salubrizare Romprest a inceput deja inlocuirea pubelelor, dar pe multe din strazile sectorului 1 si chiar si pe cele din aproprierea cladirii primariei acestea inca lipsesc.
Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, anuntase in urma cu o luna ca va da in judecata societatea de salubrizare REBU S.A. deoarece echipe ale firmei au ridicat abuziv cosurile de gunoi amplasate pe strazile din sector. Potrivit unui comunicat de presa remis agentiei NewsIn, echipe ale REBU ridicasera cosurile de gunoi din zonele Gara de Nord, Piata Matache si Stirbei Voda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.