Mai multi cetateni romani de origine rroma din regiunea Huelva au fost acuzati ieri ca ar fi rapit-o pe Maria-Luz, o fetita de 5 ani, dupa ce miercuri un roman a devenit erou la Madrid, salvand viata unei  femei. Potrivit ziarului spaniol El Mu
Mai multi cetateni romani de origine rroma din regiunea Huelva au fost acuzati ieri ca ar fi rapit-o pe Maria-Luz, o fetita de 5 ani, dupa ce miercuri un roman a devenit erou la Madrid, salvand viata unei femei. Potrivit ziarului spaniol El Mundo, bunicul micutei este cel care i-a mentionat pe rromii de origine romana drept vinovati de rapire. Anchetatorii au refuzat, insa, sa dea nume presei, de teama ca rapitorii ar putea s-o ucida pe fetita. Maria-Luz a disparut acum cinci zile de langa chioscul familiei. Echipele de politiei continua cautarea acesteia. In acelasi timp, in Italia, doi elevi romani si un italian sunt suspectati ca au incercat sa violeze o colega in varsta de 15 ani intr-un liceu din Roma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.