PSD ar putea sprijini o eventuala restructurare a Guvernului, daca premierul va veni in Parlament cu o motivatie credibila. Aceasta nu trebuie sa fie un artificiu de evitare a crizei politice pe care o are cu institutia prezidentiala, a declarat, sa
PSD ar putea sprijini o eventuala restructurare a Guvernului, daca premierul va veni in Parlament cu o motivatie credibila. Aceasta nu trebuie sa fie un artificiu de evitare a crizei politice pe care o are cu institutia prezidentiala, a declarat, sambata, la Constanta, senatorul Cristian Diaconescu.
Vicepresedintele PSD a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca un eventual proiect de remaniere ar fi necesar pentru functionarea Guvernului, transmite corespondentul NewsIn. Senatorul PSD de Constanta considera ca o remaniere guvernamentala trebuie facuta in urma unei interventii prin care premierul sa consulte Parlamentul si sa explice caile si scopurile prin care vrea sa puna in discutie restructurarea. "In acest moment, se pare ca scopurile evidente sunt cele legate de incercarea de a eluda o discutie serioasa si constructiva intre premier si presedinte", a spus parlamentarul PSD. Cristian Diaconescu spune ca PSD ar sustine o astfel de initiativa, dar care sa demonstreze functionarea Guvernului. "Suntem gata sa discutam un proiect de restructurare a guvernului pentru ca si in opinia noastr a Guvernul este pe de o parte supraincarcat, structurile sunt mult prea greoaie, iar pe de alta parte si-a dovedit in repetate randuri ineficienta, dar numai din perspectiva unui management politic". In caz contrar, PSD va respinge o remaniere "daca se pune problema unui artificiu din partea premierului pentru a eluda dialogul natural si formal pe care trebuie sa il aiba cu presedintele. "PSD nu va sprijini un astfel de demers", a conchis vicepresedintele PSD.

Norica nu se lasa


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.