Ah, femeile !
  Se uita la ea cu caldura si pare extrem de sincer, desi ochii lui pot fi de o raceala cumplita. In momente de intimitate, Stefania prindea destul curaj sa-i spuna ca prin venele lui nu curge sange, ci un lichid
Ah, femeile !
Se uita la ea cu caldura si pare extrem de sincer, desi ochii lui pot fi de o raceala cumplita. In momente de intimitate, Stefania prindea destul curaj sa-i spuna ca prin venele lui nu curge sange, ci un lichid de android. Vedea ea in filmele S.F. ca androizii pot avea uneori sentimente, senzatii. Asa isi simtea iubitul: pe jumatate sau chiar pe sfert om. Dar si cand transmitea iubire, atunci o facea sa uite de toata distanta pe care el o impunea din cand in cand, de toate momentele in care s-a simtit extrem de singura si musca din asternut. Si-ar fi dorit sa fumeze o tigara sau mai multe. Dupa o cearta, el se intorcea cu spatele si incepea sa sforaie. Ea adormea spre dimineata, plansa. Se tot intreba cum poate sa fie atat de calm, cand pentru ea era sfarsitul lumii. Nu avea sa invete aceasta lectie. Numai sa nu puna suflet, pentru ca nu stie cand poate urma o noua despartire.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.