In urma unui studiu al GfK Custom Research, la capitolul incredere, romanii au plasat in fruntea clasamentului pompierii (92%), apoi serviciile postale (84%), urmate de organizatiile de mediu (70%). Pe locul patru s-au clasat institutiile caritabile
In urma unui studiu al GfK Custom Research, la capitolul incredere, romanii au plasat in fruntea clasamentului pompierii (92%), apoi serviciile postale (84%), urmate de organizatiile de mediu (70%). Pe locul patru s-au clasat institutiile caritabile, Politia, judecatorii si angajatii bancilor, iar clasamentul este incheiat de sindicate cu 41%. Studiul a fost realizat in toamna anului trecut in 19 state, incluzånd mai multe tari europene si Statele Unite. Tendinta generala in perceperea imaginii organizatiilor de mediu este buna, aproximativ 60% dintre subiectii intervievati spunand ca au incredere in aceste organizatii“, indica documentul. Exceptie fac Ungaria, unde cifra a scazut sub 50%, Grecia si Marea Britanie, unde cifra este de aproximativ 50%. In schimb, turcii, polonezii si romanii sunt cei mai increzatori in aceste organizatii. Potrivit rezultatelor studiului, functionarii bancari, cei publici si sindicatele ocupa ultimele trei locuri in clasamentul Indicelui de Incredere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.