Videoclipul saptamanii
Primul videoclip din cariera solo a lui Smiley (foto), “In lipsa mea”, va putea fi urmarit pe site-ul www.mtv.ro. In productia amintita apare si Laura Cosoi, noua iubita a interpretului. Cei doi au fost
Videoclipul saptamanii
Primul videoclip din cariera solo a lui Smiley (foto), “In lipsa mea”, va putea fi urmarit pe site-ul www.mtv.ro. In productia amintita apare si Laura Cosoi, noua iubita a interpretului. Cei doi au fost colegi la “Dansez pentru tine”, dar si in serialul “Cu un pas inainte”. Apoi, lui Smiley i s-a aprins beculetul: de ce sa nu fie Laura protagonista unui clip? In materialul cu pricina, Laura joaca rolul iubitei infidele. Prietena cintaretului a intrat destul de usor in pielea personajului, oferind, in plus, un spectacol fierbinte in scenele cu “amantul”. Pentru acest clip, realizat impreuna cu Uzzi, artistii au avut nevoie de o impresionanta desfasurare de forte, de la o salvare si aparatura aferenta pana la masina “parcata pe dos”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.