Tragedie in centrul Capitalei. O tanara, in varsta de 21 de ani, s-a aruncat, sambata dupa-amiaza, de la mansarda situata la nivelul 6 al unui bloc din strada Ion Ghica, la nr. 7. Drama s-a petrecut in spatele Bisericii Ruse, din zona Pietei Univers
Tragedie in centrul Capitalei. O tanara, in varsta de 21 de ani, s-a aruncat, sambata dupa-amiaza, de la mansarda situata la nivelul 6 al unui bloc din strada Ion Ghica, la nr. 7. Drama s-a petrecut in spatele Bisericii Ruse, din zona Pietei Universitatii. Tanara s-a aruncat pe o fereastra, impeuna cu fiica ei, in varsta de doar 2 ani si jumatate, cazand chiar in curtea bisericii din apropierea blocului. Evenimentul s-a produs in jurul orei 15:15, iar la fata locului au ajuns, in scurt timp, simultan echipaje ale Serviciului de Ambulanta, ai grupei operative din cadrul Politiei Capitalei, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie, cadre ale Jandarmeriei Municipiului Bucuresti si procurorul criminalist Octavian Serbanoiu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Capitalei.
Conform primelor date oferite de anchetatori, rezulta ca tanara mama sinucigasa, pe nume Cristina Datcu, locuia in blocul respective fara forme legale, avand o situatie financiara si familiala precare. Ea se afla intr-un proces privind stabilirea paternitatii fetitei, Sorina Mihaela, intentat tatalui natural al acesteia care a refuzat sa-si recunoasca propria fiica.

Criminal istii sustin ca este vorba despre o sinucidere, fiind exclusa varianta crimei. Cu toate acestea, anchetatorii urmeaza sa stabileasca modalitatea prinn care si copilul a cazut de la etaj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.