Istoria ne invata ca adevaratul castigator al oricarui razboi aduce, in cele din urma, pacea! Cu siguranta, Traian Basescu poate fi considerat un biruitor in politica. A invins in razboaiele personale cu Justitia (cazurile „Flota“ si &bd
Istoria ne invata ca adevaratul castigator al oricarui razboi aduce, in cele din urma, pacea! Cu siguranta, Traian Basescu poate fi considerat un biruitor in politica. A invins in razboaiele personale cu Justitia (cazurile „Flota“ si „Mihaileanu“), cu oponentii politici sau din societatea civila, cum ar fi gaozarii si tigancile imputite. Dar aura sa cuceritoare nu poate fi completa pana cand nu incepe o constructie nationala pe ruinele fumegande ale invinsilor.

Acest razboi total dus intre toate partidele si grupurile de interese a fost extrem de pagubos pentru tara in toti acesti ani. N-am vazut nici un proiect comun valabil pentru Romania, nici o strategie de dezvoltare pe termen lung sau macar o politica coerenta de atragere a fondurilor europene, investite cu inteligenta in infrastructura. Absolut toti cei de pana acum au luptat pentru supravietuire, si nu pentru constructie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.