Membrii PLD Salaj au trecut, in masa, la filiala judeteana a PNL, fuziunea prin absorbtie fiind facuta publica sambata, transmite corespondentul NewsIn. La intrunirea la care s-a anuntat fuziunea au participat circa 400 de membri ai celor doua parti
Membrii PLD Salaj au trecut, in masa, la filiala judeteana a PNL, fuziunea prin absorbtie fiind facuta publica sambata, transmite corespondentul NewsIn. La intrunirea la care s-a anuntat fuziunea au participat circa 400 de membri ai celor doua partide, precum si membri marcanti ai PNL, precum Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor. Deputatul Catalin Micula, presedintele PNL Salaj, a apreciat fuziunea prin absorbtie a celor filiale judetene a PNL si PLD ca primul pas politic la nivelul Salajului pentru pregatirea alegerilor locale si parlamentare ce vor fi organizate in acest an. „Fuziunea este primul pas politic pentru pregatirea alegerilor locale si parlamentare. Nu este insa si ultimul”, a declarat acesta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.